Afwerking

Standaard worden onze producten geleverd in blank staal, de meest voordelige uitvoering. Daarnaast heeft u de keuze uit 2 verschillende uitvoeringen die we poedercoaten, namelijk zwart fijnstructuur en wit fijnstructuur. Dit zijn hoogwaardige afwerkingen en bieden het staal een goede bescherming. Tevens zorgt dit voor een mooie uitstraling en zijn de poten makkelijk te reinigen.

Poedercoaten is een elektrostatisch proces: er wordt poeder op het staal gespoten waarna in een oven tijdens het uitharden een mooie egale en duurzame coating ontstaat. Deze afwerkingen zijn niet geschikt voor buiten. We leggen de verschillende afwerkingsmogelijkheden hieronder voor u uit.

 
 
Blank staalBlank staal

1. Blank staal

We leveren onze producten standaard in blank staal. Het staal heeft een dunne 'vettige' beschermlaag die de oppervlakte beschermt tegen roestvorming. Je kunt blank staal ontvetten met wasbenzine en zelf schilderen in iedere gewenste kleur.

Blank staal
 
 
Zwart poedercoat fijnstructuurZwart poedercoat fijnstructuur

2. Zwart poedercoat fijnstructuur

Zwart poedercoating fijnstructuur heeft een mattere uitstraling door de lichte structuur in het oppervlak. Ook deze afwerking zorgt voor een goede bescherming.

Zwart poedercoat fijnstructuur
 
 
Wit poedercoat fijnstructuurWit poedercoat fijnstructuur

3. Wit poedercoat fijnstructuur

Wit poedercoating fijnstructuur heeft een mattere uitstraling door de lichte structuur in het oppervlak. Ook deze afwerking zorgt voor een goede bescherming. De RAL kleur is 9010.

Wit poedercoat fijnstructuur
 
 
Copyright 2023 ZWART STAAL IN VORM
Stalen tafelpoten
Volg onze socials: