Bestellen en leveren

U kunt onze producten online bestellen en betalen. Onze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Mocht u uw bestelling liever bij ons ophalen kan dat natuurlijk ook, stuur dan een e-mail naar: info@zwartstaalinvorm.nl. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod op zwartstaalinvorm.nl zijn niet bindend.

Zwart Staal in Vorm is onderdeel van Schellekens Creatieve Communicatie.

 
 

Verzendkosten binnen Nederland.

Alle stalen poten en accessoires zijn degelijk verpakt met extra beschermmateriaal zodat we ze onbeschadigd bij u kunnen leveren. Voor levering op de Waddeneilanden rekenen we € 15,- extra portokosten. Bij alle zendingen ontvangt u een track en trace code waarmee u de status van uw verzending kunt volgen.

Verzendkosten buiten Nederland.

Neem hiervoor contact met ons op zodat we u een passend aanbod voor de verzendkosten kunnen bieden.

Garantie / klachten

Wij leveren uitsluitend stalen poten en accessoires waar wij trots op zijn, wij hebben het vertrouwen dat wij een hoogwaardig product aan u leveren. Daarom geven wij ook 1 jaar garantie op eventuele productiefouten.

Klantenservice

Voor al uw vragen over uitvoering of maatvoering van onze producten, prijzen, levertijden of verzendingen kunt u een e-mail sturen naar: info@zwartstaalinvorm.nl. U ontvangt altijd binnen 1 werkdag een reactie van ons.

Retourneren

Uiteraard doen wij er alles aan om u een goed product te leveren. Mocht er toch een reden zijn om uw bestelling te willen retourneren dan kunt u binnen 14 dagen contact met ons opnemen. Wij overleggen met u om tot een oplossing te komen.

Als u beslist om het product retour te zenden dan ontvangt u het volledige orderbedrag van ons binnen 14 dagen op uw rekening. De kosten voor retour naar ons magazijn zijn voor uw rekening.

Heeft u vragen stuur dan een e-mail naar: info@zwartstaalinvorm.nl.

 
 
Copyright 2023 ZWART STAAL IN VORM
Stalen tafelpoten
Volg onze socials: